Brude tjenester

Ansiktet ditt kommer til å være en av hovedtingene folk ser på bryllupsdagen din, det å se ut som ditt beste deg vil gi deg selvtillit til å skinne.
Selv om du vil “se ut som ditt beste deg” betyr ikke dette at du skal se ut som en annen person, i hvertfall ikke på en dag som skal feire ditt liv og din lidenskap

Du kan booke meg til både hår og makeup slik at du slipper å måtte dra noe sted.
Ønsker du det lille ekstra så tilbyr jeg luxeriøse brudepakker hvor du kan velge pakker ut ifra hva du ønsker. Du kan få pakker som inneholder alt ifra Vippe Extensions påsatt i god tid før dagen, farge og forming av bryn med luxeriøse skrubber og masker, samt et egent kit som du kan freshe deg opp med iløpet av kvelden, for å holde makeupen tipp topp hele dagen og kvelden.

Les Mer!

Makeup, Hårtjenester og Veilednings Timer

Har du en spesiell anledning som du skal ut på hvor du ønsker en profesjonell touch som gir deg en perfekt tilpasset look som varer hele dagen og kvelden? Det er uendelige anledninger som bryllyp, spesielle party, photo shoots, en spesiell kveld på byen med din kjære, eller f.eks. ball.

Du trenger ikke lete lengrer fordi jeg tilbyr en vennlig, profesjonell og pålitelig tjeneste som gir deg den individuelle looken som du er ute etter. Hvorfor ikke unne deg selv en dag hvor du lar meg lage den perfekte makeup looken for deg, om det er en smokey eye eller en natulig klassisk look.

Jeg lover deg at når du går fra meg så føler du deg som en superstjerne klar for din spesielle anledning.

Les Mer!

Vippe Extensions

Nydelige dådyr øyner, med vipper som rammer øyet perfekt inn, har lenge vært et typisk kjennetegn på feminitet. Det finnes vel ikke mye som er mer forførende enn et ansikt med noen øyner som bare ser helt perfekte ut, med fyldige, lange og buede vipper.

Hva gjør en så når en ikke er født med perfekte vipper? Når verken mascara, vippeserum eller vippetang gjør jobben helt slik du ønsker. Da er det endelig noe for deg også som kan gi deg drømme utrykket du alltid har ønsket… Vippe Extensions!

Hos meg kan du få vippene du har drømt om. I en behagelig atmosfære hvor du bare kan slappe helt av med litt deg tid eller du kan ta deg et par timer med litt søvn.
Jeg er alltid flink med å forklare alt jeg gjør, men når jeg merker du sovner, da lar jeg deg sove til jeg er ferdig, slik at du bare kan våkne til perfekte vipper!

Les Mer!

Øyenbryns Tjenester

Øyenbryn er i søkelyset mer enn noen gang, og det for en god grunn. Vel stelte øyenbryn vil ramme øynene dine perfekt inn og fremheve dine beste trekk.

Den rette forma på bryna dine vil få deg til å fremstå mye mer ungdommelig.
Trikset for å finne den perfekte formen på ditt bryn, er å se på ansiktet og finne ut hvilken ansiktsform du har, komme frem til den fargen som vil passe deg best, samt komme frem til hva du helst vil fremheve.

Er det er bryna som skal være hovedfokus, eller om du bare ønsker en veldig naturlig, men likevel velstelt, look på dem.

Les Mer!