Når en lurer på hvor lenge vippene holder og en får til svar at det varierer fra person til person, så ligger mye av grunnen til dette bak hva du som kunde gjør før timen og hvordan du behandler de etterpå.

Nedover siden her finner du tips til hva du bør gjør før timen, samt hvordan du behandler dine vipper etter behandling slik at de holder seg best mulig lengst mulig.


 

HVA BØR DU GJØR FØR TIMEN

Før du kommer til timen er det lurt og vaske bort all mascara, eyeliner og annen sminke du har på øyet, både til første behandling samt til påfyll. Dette slik at vi slipper å bruke tiden din på rens av vipper og heller bruker den tiden på å få lagt vipper.

Er du en person som liker å dusje hver dag vil jeg også anbefale deg å gjør dette før timen da du må holde deg unna vann de første 24 timene etter du har fått lagt vipper.

Det er også lurt og droppe oljer rundt øyet 24 timer før du kommer, dette vil være med å hjelpe til slik at vippene holder seg enda bedre.
Så fuktighets kremer med oljer og sminke fjernere med oljer, er det lurt å la være å bruke 24 timer før.

 

 

HVORDAN BEHANDLER DU VIPPENE DINE ETTER DU HAR FÅTT DEM LAGT

 

De første 12-24 timene

De første 24 timene anbefaler jeg å unngå vann på vippene. Dvs at du unngår å dusje eller la vann generelt sett renne over vippene
Ikke bruk noen form for mascara på dem
Unngå bruk av krem og annet rundt øynene de første 24 timene
Unngå ekstrem trening hvor du svetter de første 24 timene

 

Etter de første 24 timene

Etter at det er gått 24 timer så kan du fint dusje og trene som normalt igjen. For at vippene skal holde seg finest mulig over en lengre periode så er det likevel lurt og gjøre følgede.

 

– Øyenkremer for tett på vippene, og når du bruker øyenkrem prøv å holde deg til en uten oljer, da alt oljebasert vil drepe levetiden på vippene.

-Produkter generelt som innneholder oljer bør du holde deg borte ifra når det kommer til bruk i nerheten av øynene.

-Om du skal bruke eyeliner, mascara , creme øyenskygger osv så pass på at det er vannbasert. Dersom det ikker er så vil det kunne komme ned i vippene og de vil falle av mye hurtigere.

-Jeg har flere produkter som er egnet til bruk på vippe extensions, så dersom du ikke finner noe selv så kan du bare ta kontakt så ordner vi det!

-Dersom du har planer om å ha vippe extensions mer enn bare en gang så invester i en Glaze/Sealer som du får kjøpt av din vippeteknikker. Den legger seg som en forsegler rundt vippene og gjør at oljer fra huden og sånt ikke trekker like godt inn i vippene noe som igjen gjør at de holder seg lengre. Samtidig som de også skiller vippene perfekt slik at de ligger slik de skal.

-Når du gnir deg i øyet, klør eller lignende så gjør det veldig forsiktig og ikke gni. Dette vil medføre en slitasje som gjør at de faller av hurtigere.

-Mange lurer på hvorfor vippene på ene siden faller av hurtigere enn andre. Dette skyldest 99% av gangene at du sover på den siden som det faller hurtigesgt av på.

-Jeg har hørt flere plasser at noe som kan hjelpe litt er å kjøpe seg et silke trekk til puta. Ellers så finnes det faktisk egne puter for de med vippe extensions, men det kan kanskje bli litt “too much”

-Ikke bruk vippetang. Dette vil medføre at du ikke bare ødelegger vippe extensionset, men du kan faktisk risikere og ødelegge dine egne naturlige vipper også!

-Når du er lei vippene og vil ha de av så vær så snill og ikke riv de av, du vil med stor sannsynlighet rive dine naturlige ut også og igjen ødelegge de naturlige vippene. Gå til din vippeteknikker så har de produkter som kan brukes til å fjerne de enkelt og smertefritt for både deg og vippene dine.

-Når du dusjer så ikke gni deg i øyenene, prøv å bare tørk forsiktig fra undersiden og når du er ferdig så ta et papir som du helt lett bare dabber over dem med. Deretter lar du dem lufttørke helt før du børster dem.

-Det er viktig og vaske vippene dine hver dag. Dette da det i løpet av dagen legger seg støv og annet fra omgivelsene rundt og i vippene samtidig som huden skiller ut oljer samt mister hudceller som legger seg mellom vippene. Dette kan igjen føre til at vippene lettere faller av samtidig som du også kan ende opp med røde, irriterte øyner.

-Etter første behandling får du med deg en ren mascara børste, denne kan du bruke til å børste gjennom vippene dine daglig med for å få dem til å ligge slik du ønsker. Ikke børst for hardt men du trenger heller ikke være redd når du gjør det.

-Dersom det er noe du lurer på ikke vær redd for å kontakte din vippetekniker og spør.

 

Ta Kontakt    Se Portfolio