Øyenbryn har vært i søkelyset mer enn noen gang og med god grunn. Rett formet bryn er med på å ramme inn øynene og fremheve dine beste trekk og ikke minst få deg til å se yngre ut.

Det er derfor å anbefale at du får dem fikset hos noen som har utdanning innenfor dette og dermed kan rådgi deg, å se hvilken form du bør ha.

Når du kommer så snakker vi først om hvilke ønsker du har, jeg ser på bryna dine og forteller deg hva jeg mener vil fremheve dine beste trekk.

Ønsker du samtidig å farge dem så er dette også et tema vi diskuterer slik at jeg er 100% sikker på at du er helt fornøyd når du er ferdig.Luksus Pakke

Vi starter med en luxeriøs skrubb av bryna. Skrubben består av en unik multikomponent formel med naturlige ingredienser.

I tillegg til fjerner døde hudceller, er den også utformet for å stimulere veksten i brynet, samt forhindre inngrodde hår.

Etter å ha skrubbet bryna får du lagt på en maske på bryna.
Denne inneholde aktive stoffer som gir mye fukt til bryna, aktiverer blodstrømmen som fører til åpen tilgang til oksygenen i de dypere lagene i huden.
Denne igjen påvirker forsiktig de sovende hårsekkene og hjelper til med vekst og utvikling.

Masken lar vi virke på bryna i 20 minutter hvor du bare kan ligge og nyte rolig musikk og slappe av med en lett ansiktsmassasj før vi tar den av og fortsetter over til farging av bryna.
Når fargen har fått virke og er tatt av så napper og former jeg bryna, for å fjerne dunet så vokser vi eller så bruker jeg en kniv til å ta det vekk, alt etter hva en ønsker.

Som avsluttning så viser jeg deg gode tips til hvordan du selv fyller inn bryna dine til hverdags og fest samtidig som du får gode råd!

Skrubben som jeg bruker på bryna får du også med deg et eksemplar av.

Pris Kr 500.00

Ta Kontakt    Se Portfolio