Nadine er ei spruddlende, utadvendt jente oppvokst på ei lita perle i Ryfylke som heter Finnøy.
Her blomstret lidenskapen for makeup, foto og mote.

En person som alltid har brydd seg om mennesker, lyttet og sett helheten. Dette har gitt henne en egenskap til ikke bare lytte og forstå folks ønsker og behov, men se mennesket bak og gjennom dette få gitt uttrykk for sine kunstneriske ferdigheter i sitt arbeid.

Nadine reiste til en av København´s mest anerkjente skoler for å utdanne seg til profisjonell Fashion Stylist og Makeup Artist. På skolen lærte en mye og en fikk også være mye ute i feltet for å teste

Lidenskapen for det jeg gjør er stor og dette gjelder ikke bare når det kommer til Makeup, men også Microblading, Vippe Extensions og Forme Bryn.
Så kommer du til meg så vet du at du er i gode hender.

Jeg vil gjøre din dag perfekt


hvordan det er å arbeide både med musikk video, fashion shoots og andre store arangemanger.
Gjennom tiden på skolen ble Nadines arbeid brukt i Danske Woman og på skolens sider flere ganger. Hun gikk også ut med de beste resultatene de hadde hatt på skolen på 17år, så at hun har en utrolig sterk lidenskap for det hun gjør er det ingen tvil om!

Som en aktiv skjønnhets blogger forstsetter Nadine å dele og lære vekk inside tips og triks gjennom bloggen sin og ikke minst via filmer på YouTube kanalen sin hvor hun har flere hundre seere.
Hun er også veldig aktiv på Instagram hvor en hver eneste dag kan følge henne og se hennes kreasjoner.

Nadine sine arbeid stopper ikke der, hun har mange fremtidige planer som skal igangsettes og dette er bare begynnelsen på gjennomføringen av hennes drømmer – ballen har startet å rulle!

 

Ta Kontakt    Se Portfolio