De fleste som ikke har prøvd vippe extensions har hørt mange forskjellige advarsler. Ikke gjør det, du ødelegger alle dine naturlige vipper, det er farlig, det gjør vondt…
Likevel er det så mange som gjør det.

Nedover siden vil du finne informasjon rundt vippe extensions, hvordan de blir satt på, hva som blir brukt, samt ryktene om at det er vondt og farlig, får du en forklaring på.

Går du til en profesjonell så skader du faktisk ikke vippene, og nei det skal aldrig være vondt å gå med vippene.


 

 

HVA ER VIPPE EXTENSIONS OG HVORDAN SETTES DE PÅ?

Vippe extensions er enkle individuelle vipper i polyester eller silke som settes direkte på dine enkle naturlige vipper en etter en forsiktig med en helt trygg kosmetisk semi-permanent lim, de sitter nære men ikke så nære at de er borti øyelokket så en får bare limen på vippene ikke på huden.
De settes på av Nadine selv som har utdanning fra en av de største og mest annerkjente vippe teknikerene i København.
Normalt sett tar det en 2 timer og få på et helt nytt sett vipper, her inkluderer det ca 10 minutter med forarbeid i forhold til å vaske vippene skikkelig osv.

Nadine er flink til å forklare alt hun gjør gjennom hele prossessen så en slipper og vær nervøs for hva som skjer!

 

HVOR LENGE VARER VIPPENE?

Det varierer veldig hvor lenge vippene sitter på og mye kommer ann på hvordan du behandler de. Vanligvis sier en at vippe extensionet varer så lenge som vippe syklusen din er, som altså vil si 6 uker.
Vippene har derimot hver sin syklus og faller av uavhengig av hverandre.
Jeg anbefaler derfor alltid mine kunder og komme innom hver 4 uke for påfyll, men vil en at vippene skal se ut som nye til en hver tid bør en nok berekne seg å komme hver 2 uke.

Skulle du finne ut at du ikke lengre ønsker vippe extensions lengre så er det bare og komme innom å få tatt dem av. Da brukes en gele som løsner opp limet slik at vippe extensionet blir fjernet helt skånsomt og ikke ødelegger dine egne vipper.

Hvordan du skal behandle vippene dine for at de skal holde lengst mulig får du forklart av vippeteknikeren din.

 

SKADER BEHANDLINGEN MINE EGNE VIPPER?

Dette er et spørsmål som alltid blir spurt og svaret er nei, vippe extensions skader ikke dine egne vipper så lenge en går til noen som kan det og utfører behandlingen riktig. Vær alltid litt kritisk når du skal velge en vippe tekniker å be gjerne om å få se både sertifiserings bevis og arbeid de har gjort tidligere.

Når Nadine setter på vipper så passer hun alltid på å først se hvordan kundens vipper er og vurderer dem slik at vippene som blir brukt er en lengde som de tåler og ikke vil påføre skade.
Når vippene blir satt på så krever dette nøyaktighet og presisjon. Dette slik at de skal vare lengst mulig samt ikke påføre skade, Nadine er ekstremt dyktig og har over 3 års erfaring innenfor denne behandlingen.

 

ER VIPPE EXTENSIONS FARLIG?

Nei vippe extensions er ikke farlig, limet som blir brukt er godkjent til kosmetiske behandlinger som ikke inneholder noe formaldehyd eller M1. Limen kan enkelt fjernes med en limfjerner som vippeteknikkeren din har.
Når vippene blir lagt så har aldrig limen direkte kontakt med huden eller øyet og en får derfor ikke noen problemer, men som med alt så er det fortsatt noen svært få personer som får en allergisk reaksjon i form av hevelse, kløe og svie. Det er som sagt svært få dette skjer med, men skulle du være en av de som reagerer så fjerner vi vippene straks.

Mange derimot kan oppleve små perioder under behandlingen hvor det kan svi litt. Dette er typisk gassen fra limen som på noen få plager litt. Dette er ikke farlig og går som regel over ganske hurtig.
Selv om en opplever en reaksjon så er dette vanligvis ikke noe farlig eller noe som gir langvarig skade, det er i de fleste tilfeller noe som går veldig hurtig over.

 

Ta Kontakt    Se Portfolio