ANNONSE, Produktene er sponset av Missperfect.no

Hei dere ♥

Først av alt vil jeg bare ta for meg en bitte liten ting siden dette er mitt første innlegg her på bloggen hvor produktene er sponset.

Selv om produktene er sponset så vil jeg alltid fortelle dere min ærlige mening da jeg som person ikke klarer å gå god for noe som jeg faktisk ikke liker.

Så jeg er super glad for at folk vil la meg prøve produktene deres, men jeg vil ikke at dere som lesere skal tro at jeg lyver til dere og sier noe er bra bare fordi jeg har fått det, for det kan jeg love med handa på hjertet at jeg ville ikke gjort det! Så viss noe er bad, ja da får dere vite det uavhengig av om jeg har fått det eller ikke!

Det skal også sies at når jeg virkelig liker noe så snakker jeg veeeeeldig mye godt om det, fordi jeg elsker det!
Jeg har en overdreven lidenskap for makeup og når jeg finner noe nytt jeg liker så drar denne lidenskapen meg litt langt inn i det.
Just so you know ♥

Så over til dagens innlegg som er en omtale av desse godsakene dere ser over.
Jeg har vore så heldig at jeg har fått tilsendt highlight, foundation, mascara, leppestift og en øyenskygge palette og det første jeg må få si om Evagardener at de ser utrolig fine ut når du bare ser dem.
Selv er jeg en person som elsker at produktene mine ser bra ut, lukter godt og er gode å arbeide med!

Evagarden Foundation Double Last – Kr 379

Dette er en foundation som er en perfekt miks mellom makeup og hudpleie.

Den dekker ujevnheter men er likevel lett på huden slik at den ser frisk og glødende ut. Mange av de aktive ingrediensene som er i denne foundationen hjelper huden med både fuktighet, stimulering av kollagen og gir den gir deg en sunn hud.

Den er lett og påføre og det er ingen problemer med å gå over den en gang til dersom du vil ha ekstra dekke, men selv så holdt det godt med bare en runde.

Selv har jeg hatt den på meg fra morgen til kveld og jeg har ikke trengt å gå over den i løpet av dagen fordi den feks har sklidd rundt eller noe. Den føles ikke stram på huden i det hele tatt!
Så jeg føler nesten ikke at jeg har noe på huden selv om jeg har det!

Evagarden Pearly Emulsion – Kr 379

Er det noe jeg elsker så er det highlightere, enda bedre blir det når de ser naturlige ut så det ikke ser ut som jeg har dyppet hode i det, men faktisk ser ut som jeg har en nydelig naturlig glød!

Dette er noe denne deilige saken gjør! Det er ikke mange flytene highlightere jeg liker, tror ene og alene jeg har en og det er Becca sin, så denne her må gjør det bra for at jeg liker den.

Det som er så herlig med denne er at selv om den er flytende og du må ha den på foundationen så er den ikke slik at den får foundationen til å på en måte gå i sprekker slik maaaange gjør med meg.

Den er også så passe flytende at du tar bare noen dråper på og dabber den fint utover og da legger den seg utrolig fint utover og du sitter igjen med en slik glødende look ikke en type all inn look men mer den der “OMG for en glød woman!!”

Evagarden Wild Nude Palette – Kr 499

Mamma sier jeg har for mange øyenskygger, men la meg si deg… En kan ALDRIG få for mange øyenskygger! Selv om mange farger er like så er det alltid noen nye som bare er sånn “BAM” den der har jeg ventet på og akkurat slik var det når jeg prøvde ut farge nr 2 fra høyre! Den har en slik perfekt vinrød farge som jeg faktisk ikke har vore borti før! Jeg har hatt en fra Makeup Geek som jeg alltid har likt tror det var bitten, men denne er faktisk enda litt finere enn den igjen!

Ellers må en jo si at fargene generelt sett her er super enkle og arbeide med. De er pigmenterte å blender seg fint ut uten at de drysser noe spesielt. I paletten får du 5 matte og 5 shimmer skygger så du får begge deler!
Lengre nede i innlegget har jeg lagt ut en look hvor jeg bruker alle produktene, men du får også se denne paletten i bruk!

Evagarden Incredible Mascara – Kr 249

Noe dere alle vet om meg er at jeg eier ikke vipper, ene og alene fordi jeg er litt for glad i falske og elsker å rive dem av noe som igjen medfører at jeg drar mine egne også med.
Selv om det er sagt så bruker jeg alltid mascara på før jeg tar på vipper og jeg bruker alltid på de nedre vippene da de lever enda!

Jeg er selv ikke noe glad i alt for store børster når jeg skal legge mascara for da føler jeg de bare klumper seg, noe som da er veldig greit er når de har slike børster som dere ser på bildet over, ene og alene fordi da greier de vippene slik at de skilles bedre. Noe som også var ganske kult med denne her er at den er så liten fordi da slipper en det vanlige problemet med at en får mascara på huden når en legger på de nedre ( jeg sliter faktisk med det samme på de øvre også siden de er så små, haha!”

Evagarden The Matte Lipstick – Kr 249

Jeg er stor fan av matte leppestifter som ikke tørker leppene ut og som jeg ei heller kan kjenne at jeg har på. Mac sine har alltid vore min store favoritt når det kommer til dette, men nå som jeg har testet evagarden sin så må jeg helt ærlig si at jeg liker denne like godt som Mac sine!

Den sklir lett på leppene og holder seg hele dagen, den overlevde så og si når jeg spiste kjøttkaker i dag og etterpå slikket tallerken, haha ja jeg er en av de jeg som gjør sånt!
Når det er sagt så er ikke jeg en som “spiser” leppestifter slik som feks mamma gjør. Jeg er vandt til at når jeg har noe på leppene så rører jeg dem ikke, dette er ikke noe jeg tenker over det er bare slik jeg er!

Så jeg får kanskje teste den på mamma en dag og se hvor lenge hun klarer å gå med den før hun har spist den bort, men på meg så har jeg gått med den siden kl 12 og har bare freshet lett over etter at jeg spiste fordi den hadde falmet bort litt innerst langs munnen, men ellers satt den like godt som Mac sine!

Looken lagd med alle produktene

På bildene over ser dere looken jeg lagde i dag, her har jeg brukt alle produktene som er nevnt over og det eneste jeg har brukt ellers er Anastasia sin dipbrow pomade på bryna, iconic vippene til House of Lashes, Hoola bronzeren i kinnene og transparent pudderet til RCMA.

Men omg dere se på den der rose rosa fargen da! er den ikke bare til å dø for!!!!!
Jeg elsket den av hele mitt hjerte for å si det slik, både den og leppestiften!

And Btw look at that GLOW GUURL!!!

Tenkte også at dersom det er interesse så kan jeg lage en tutorial av denne looken. Legg gjerne igjen en kommentar om dere ønsker jeg skal gjør det!

Ønsker du å kjøpe noen av produktene eller annet fra Evagarden så ta turen innom Missperfect ved å klikke (annonselenke) her