Jeg har aldrig hatt noen stor interesse for historie og annet på skolen, jeg fekk det med meg, men det var også alt! Når en snakker om makeup derimot… DA kan jeg love deg at jeg liker å lære noe nytt hele tiden! Både når det kommer til historiske ting og bare generelle teknikker osv!

Så derfor tenkte jeg det kunne være gøy å dele litt “unormale fakta” som en kanskje ikke hører hver dag!

 

Det hele startet i Gamle Egypt

Det er ganske stor sannsynlighet for at eyelineren var det første som ble oppfunnet og jeg må si meg evig takknemlig for det! De Gamle Egypterne brukte kull som liner i året 10.000 f.Kr., lite visste de at det ville være like viktig den dag idag.

Beskyttet deg mot solen

Egypterne brukte sort liner for å beskytte seg mot ondskap og for de sterke solstrålene. Så neste gang typen nevner noe om lineren din så skal du bare si at du beskytter deg mot solen, men bare husk solkrem er alltid best!

Hvit Eyeliner

Bruker du en lys beige eller hvit eyeliner kan du få øynene dine til å virke mer våkne. Kan være en lur ting Mandags morgen etter en heftig helg, tihi!

Mer enn en farge

Du kan fint bruke mer enn en farge i lineren din om gangen – stol på meg.
Ta 3 forskjellige farger en lysere farge inne mot nesen, så en mørkere på midten og mørkest i halen for en super kul effekt! Eller hvorfor ikke kjøre to mørke innerst og ytterst og en lys en på midten. Det er bare fantasien som setter grensene!

Varm den opp

Dersom du har en kajal som er blitt ganske tørr og som ikke vil skli å gi deg farge når du drar den over våtkanten? Ta en lighter og varm den forsiktig opp. Den vil bli god som ny!

Kobble sammen prikkene

Dersom du er en av de som virkelig sliter med liner så kan du feks prikke opp lineren din først for så følge prikkene etterpå. Dette vil hjelpe deg å få mer like linere.

Bruk en teip

Dersom det er vingen du sliter med å få rett så kan du legge en teip slik du ønsker vingen din skal gå. Deretter er det bare å kjøre på! Noen teiper faktisk opp det hele også så her er det bare å prøve seg frem!