Ansikts kartlegging er en ide som går ut på at det er en veldig sterk forbindelse mellom dine indre organer og andre ting som skjer med kroppen din, dette gjennom å se på dine forskjellige soner av ansiktet.

For eksempel så vil problemer med leveren din kunne komme til syne ved at huden din i senteret av pannen og midt mellom bryna er rødere. Så dersom du har et utbrudd av acne der så kan det tyde på at du kanskje bør kutte ned litt på mat som inneholder mye sukker og fett (usunt fett og ikke sunne fettkilder) eller meieriprodukter.

Du kan også finne ut om immunforsvaret ditt er dårlig og om du kanskje er på vei til å bli syk eller akkurat har vore syk.
Dette basert på hvor du får utbrudd.

Alt i alt så gir det jo egentlig ganske god mening at en kan finne dette ut på en slik måte, for hele kroppen vår er jo et stort organ.

Så i dag tenkte jeg å vise dere et veldig enkelt “kart” på meg selv som viser dere hvor en typisk får utbrudd og hva kroppen da kan prøve å fortelle deg.

1. PANNEN

Får du utbrudd i området pannen så blir dette trigget av at du stresser en del eller sover dårlig. Så da kan du feks prøve å stresse ned litt med feks å prøve å meditere litt for å roe deg litt ned. Det finnes mange gode apper som kan hjelpe deg med dette!
Sliter du med søvnen så prøv å ikke sitt foran pc skjermen eller mobilen før du legger deg. Pleier du gjør noe før du legger deg så les heller en bok, eller bare ligg å slapp helt av samtidig som du fokuserer på pusten din og hvordan det kjennes ut.
Det hjelper alltid for meg!

2. OVER BRYNA

Acne over bryna har en sammenheng med immunforsvaret ditt. Så her er det veldig normalt at en kan få utbrudd før, under, eller etter en har hatt forkjølelse eller influensa.
Så er du ikke syk, men merker at du plutselig får acne her så vil det være lurt å forberede seg med å spise hvitløk, ta tran og annet som kan forebygge!

3. MELLOM BRYNA

Dersom du sliter med utbrudd mellom bryna og midt i pannen så kan dette tyde sterkt på at du kanskje bør kutte ned litt på mat som inneholder mye sukker og fett (usunt fett og ikke sunne fettkilder) , meieriprodukter og alkohol.

4. KINNENE

Kinnene dine blir påvirket av lunge kvaliteten din. Røyker du eller går mye i kraftig forurenset luft så kan du få utbrudd her.

5. SIDENE AV MUNNEN

Sidene på kinnene dine ( ved munnen og haken) er påvirket av hormoner. Derfor ender en ofte opp med Acne utbrudd på desse områdene en gang i måneden, noe jeg kan garantere jeg gjør! Noe som også er litt små kult er at du ved å se på hvilken side du vil få eggløsning den måneden dersom du ser hvor du har størst utbrudd av Acne. 

Så dersom du ser det er mer på høyre side enn venstre så vil det kunne tyde på at du får eggløsning på den høyre siden den måneden!

FØLER DU NOEN AV DESSE PUNKTENE STEMMER MED DEG?